سال سرمایه گذاری برای تولید
EN

مرکز ماهر دوره آموزشی امنیت کاربران سازمانی را برای کارشناسان شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار کرد

سازمان فناوری اطلاعات ایران در چهارچوب توافق‌نامه‌ای دوره آموزشی امنیت کاربران سازمانی را برای کارشناسان و کارمندان شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار کرد.

سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار کرد:

تاریخ خبر: 12 اسفند 1397

سازمان فناوری اطلاعات ایران در چهارچوب توافق‌نامه‌ای دوره آموزشی امنیت کاربران سازمانی را برای کارشناسان و کارمندان شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان فناوری اطلاعات ایران : مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای (ماهر) به‌عنوان مجری پروژه آموزشی امنیت ،دوره آموزشی امنیت کاربران سازمانی را برای کارشناسان و کارمندان شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار کرد.

این دوره آموزشی توسط مرکز ماهر در دو بخش  امنیت سیستم‌عامل و شبکه در خصوص ضرورت امنیت، محافظت از یک کامپیوتر شخصی، اصول امنیت در مدیریت حساب‌های کاربری، مدیریت احراز هویت و گذرواژه، به‌روزرسانی ویندوز و برنامه‌های آن، و دیواره آتش شخصی در ویندوز مطالبی ارائه شد.

بخش دوم با عنوان اصلی مقابله با بدافزارها و امنیت در محیط‌های مجازی به مباحثی نظیر تشخیص و مقابله با بدافزارها، امنیت در محیط اینترنت، امنیت در ارتباطات بی‌سیم و دستگاه‌های قابل‌حمل، و نکات امنیتی در استفاده از حافظه‌های جانبی اختصاص داده شد.

 گفتی است  در این دوره آموزشی علاوه بر  کارشناسان شرکت ارتباطات زیرساخت  شرکت‌کنندگانی از دیگر مراکز استانی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز از طریق ویدئوکنفرانس در دوره حضور داشتند  .