سال سرمایه گذاری برای تولید
EN
توصیه معاون وزیر ارتباطات به مدیران سازمان:

سلایق مدیران، مانع اجرای عدالت نشود

سلایق سیاسی و رفاقت‌های مدیران، مانع اجرای عدالت نشود.

به گزارش روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات ایران، طی مراسم معارفه دو پست مهم و کلیدی این سازمان شامل معاون توسعه مدیریت و امور پشتیبانی و مدیرکل حراست که صبح امروز برگزار شد، محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به کارگزاران ملت در خصوص اهمیت خدمت به خلق خدا، اظهار داشت: فلسفه وجودی مدیران در هر مجموعه‌ای خدمت به خلق خداست که دارای زمان محدودی است. اما فراموش نکنیم که در زمان محدود، فرصت‌های نامحدودی داریم. لذا وجود سلایق سیاسی، رفاقت‌ها و دلبستگی‌ها نباید مانع خدمت مدیران به مردم شود. وی با یادآوری توصیه حضرت امیر(ع) به مالک اشتر به مدیران سازمان فناوری اطلاعات ایران توصیه کرد: در فرصت محدود و مغتنمی که در اختیار ما گذاشته شده است، رویکرد باندی و خاص را به کنار بگذاریم و به دنبال اجرای عدالت باشیم و به تامین منافع عموم مردم بپردازیم.

  • هوشمندسازی خدمات حراست

در ادامه این مراسم، یوسف امیری، رییس مرکز حراست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از نهایی‌سازی برنامه‌های 1401 مرکز حراست خبر داد و گفت: اهم برنامه‌های سال جاری حراست شامل مواردی از جمله هوشمندسازی خدمات حراست، تامین آرامش فضای کاری کارکنان، شناسایی گلوگاه‌های فساد، مبارزه با مفاسد اقتصادی، ناامن‌سازی محیط برای متخلفان و ارتقای امنیت سایبری و فیزیکی مجموعه وزارت است.

وی با اشاره به جایگاه ادارات حراست در سازمان‌ها به عنوان دیده‌بانی که وظیفه اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع برخی رویدادها را به عهده دارد، تصریح داشت: یکی از اصلی‌ترین ماموریت‌های اداره کل حراست در وزارت‌خانه یاد شده این است که با استفاده از ظرفیت‌هایی که در زمینه برقراری ارتباط و تعامل با سایر دستگاه‌های کشور از آن برخوردار است، زمینه رشد و بلوغ کلان پروژه‌های این وزارت‌خانه نظیر شبکه ملی اطلاعات را فراهم سازد.