سال سرمایه گذاری برای تولید
EN
در رویداد فیناپ مطرح شد

استقبال دولت از حضور پرقدرت پلتفرم‌های ایرانی

عدم انتقال سرویس‌ها به پیام‌رسان‌های داخلی باعث پیشرفت نکردن پیام‌رسان‌های بومی می‌شوند، و این امر سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به اجزای دولت را کاهش می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان فناوری اطلاعات ایران: امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در رویداد فیناپ با موضوع «بانکداری باز» گفت: استارتاپ‌ها درخواست دارند که  دولت به آنان کاری نداشته باشد، اما این گزاره اشتباه است. اگر دولت قوانین ضد انحصار نگذارد که نمی‌تواند به کسب‌وکارها کمک کند. الان زمانی نیست که دولت صرفاً نقش داور را داشته باشد بلکه باید با برداشتن موانع، زمینه را برای رقابت باز کند. در کنار این ان جی او ها باید در کنار دولت نقش خود را ایفا کنند.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران بابیان این مطلب که برخی از مردم و دولت از فناوری ترس دارند گفت: می‌بایست با این ترس روبرو شد و برایش راهکار در نظر گرفت.

وی در ادامه افزود: دولت توانست بدون فیلتر کردن اپلیکیشن ویز، شرایطی فراهم کند که مسیریاب‌های ایرانی حتی از ویز هم کاربران بیشتری را جذب کنند. آن‌هم به دلیل قابلیت‌هایی است که در آن‌ها ایجاد می‌شود.

رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران درباره تاکسی‌های اینترنتی و مشکلاتی که در حوزه پرداخت عوارض شهری دارند گفت: کمیته‌ای برای توافق طرفین تشکیل شد، ما و معاونت علمی ریاست جمهوری مدافع کسب‌وکارهای نوآور بودیم. تلاش این بود که  به یک نقطه تعادل برسیم. در نامه‌ای که ارسال شد سه محور داشتیم. اول این‌که مانع فعالیت تاکسیرانی به‌عنوان ناظر شویم؟ دوم این‌که آیا تاکسی‌های اینترنتی که از خدمات شهرداری استفاده می‌کنند باید عوارض بدهند؟ بخش سوم مربوط به راننده بود. این‌که راننده چطور باید ماشین خود را در راستای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل، تعویض کنند؟

وی در ادامه افزود: در مورد اول به توافق رسیدیم که ناظر بی‌طرفی در این حوزه و ترجیحاً خارج از بخش دولتی باشد. در مورد دوم به این نتیجه رسیدیم که 1.5 درصد از درآمد صرف مسائل مربوط به شهر شود. در مورد سوم هم تصمیم بر آن است که اگر قرار است یارانه و هزینه‌ای پرداخت شود، آن را مستقیم به رانندگان بدهند.