سال سرمایه گذاری برای تولید
EN

فراخوان مشارکت در «چالش نوآوری 2020 اتحادیه بین المللی ارتباطات راه دور ITU

اتحادیه بین المللی ارتباطات راه دور، دومین دوره رقابت‌های «چالش نوآوری 2020 ITU» را با در نظر گرفتن شرایط بوجود آمده ناشی از کووید 19 و تاثیر آن بر شرایط جهانی اجتماعی، در سه بخش برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان فناوری اطلاعات ایران : اتحادیه بین المللی ارتباطات راه دور ITU در نظر دارد دومین دوره رقابت‌های «چالش نوآوری 2020 ITU» را با در نظر گرفتن شرایط بوجود آمده ناشی از کووید 19 و تاثیر آن بر شرایط جهانی اجتماعی، در سه بخش بشرح زیر برگزار نماید: 

1- چالش تغییردهندگان دیجیتال، مختص نوآورانی که ایده‌هایی جدید برای تاثیرگذاری دیجیتالی بر روی جوامع‌شان دارند.

2- چالش بهترین عملکرد اکوسیستم، مختص فعالان اکوسیستم که با ایجاد محیطی برای نوآوران باعث پرورش تجربه‌های موفق می‌شوند.

3- چالش زنان در فناوری، برای نوآورانی  که با پروژه‌های دیجیتال، برای توانمندسازی زنان در جوامع تاثیرگذار هستند. 

متقاضیان برای برای کسب اطلاعات تکمیلی (فایل مربوطه) را مطالعه و به منظور ثبت ایده های خود می توانند به سایت های https://cocreate.itu.int و https://innovation.itu.int  مراجعه فرمایند.


دریافت فایل ضمیمه